Liity jäseneksi

Nuorten Lääkärien Yhdistys ry:n sääntöjen §3 mukaan yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Suomessa laillistettu lääkäri, tai muu henkilö, jolla on lupa lääkärintoimen harjoittamiseen Suomessa. Lääketieteen kandidaatti tai vastaavan oppimäärän suorittanut henkilö voidaan hyväksyä yhdistyksen jäseneksi valtuuskunnan erikseen päättämien periaatteiden mukaisesti. Jäsenanomuksen hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 43 euroa vuodessa, ja se laskutetaan loppukeväästä kotiin lähetettävällä laskulla. Opiskelijat on vapautettu jäsenmaksusta. Kesän jälkeen liittyneet saavat loppuvuoden ilmaiseksi!

Voit täyttää jäsenanomuksen tällä sivulla. Jäsenanomus toimitetaan hallitukselle joka käsittelee anomuksen seuraavassa kokouksessaan.

Nuorten Lääkärien Yhdistyksen jäsenenä...

1. Sinun äänesi kuuluu

NLY keskittyy erityisesti erikoistuvien lääkärien edunvalvontaan. Olemme päätöksenteon eturintamassa sosiaali- ja terveysministeriön erikoislääkärikoulutuksen koordinaatiojaoksessa. Lisäksi edustajamme vaikuttavat lääketieteellisten tiedekuntien hallintoelimissä sekä Lääkäriliiton hallituksessa, valtuuskunnassa ja valiokunnissa.

2. Parannamme lääkärien arkea

Olemme asiantuntijoita lääkäreiden perus- ja erikoistumiskoulutuksessa sekä työelämän muutoksissa. Viemme jäsentemme tietoa ja osaamista kaikille vaikuttamisen tasoille ministeriöitä terveys-startuppeihin. Nostamme kissan pöydälle lääkärin arjen haasteista, kuten työssäjaksamisesta, ajanhallinnasta, työuupumuksesta. 

3. Koulutamme Sinua

NLY järjestää vuosittain Suomen suurimman vastavalmistuneille lääkäreille suunnatun huippusuositun koulutustilaisuuden, NuoriLääkäripäivät. NLY Kesäkiertue kiertää ympäri Suomen ja paikallisosastomme järjestävät runsaasti paikallisia pienryhmäkoulutuksia, joihin voivat osallistua vain NLY:n jäsenet.

3. Saat Nuori Lääkäri -lehden viisi kertaa vuodessa

Nuori Lääkäri -lehti ilmestyy viidesti vuodessa kotiovellesi kannettuna. Lehti tarjoaa jäsenillemme mielenkiintoista luettavaa ammattikunnan ajankohtaisten puheenaiheiden parissa ja nostaa esille uusia, kiinnostavia nimiä terveydenhuollon parista. Lehden jutut voit myös lukea verkossa.

4. Olet äänioikeutettu

Nuorten Lääkärien Yhdistyksen valtuuskunnan vaalit järjestetään seuraavan kerran ensi vuoden keväänä. Vain jäsenmaksun maksamalla varmistat mahdollisuutesi asettua ehdolle ehdokasasettelussa ja vaikuttaa äänestämällä.

5. Olet mukana keskustelussa

NLY osallistuu aktiivisesti lääkäreitä sekä terveydenhuoltoa ja terveyspolitiikkaa koskevaan keskusteluun. Jaamme kanssasi kollegoita puhuttavat puheenaiheet ja erikoistumisuudistuksen viimeisimmät uutiset. Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä.

6. Olet tekemässä yhdistyksestä näköistäsi

Kaikki NLY:n jäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen toimintaan. Lähde mukaan paikallisosastosi tapahtumiin, asetu ehdolle yhdistyksen vaaleihin, hae mukaan valiokuntiin tai kerro nykyisille toimijoille, miten yhdistyksen toimintaa tulee kehittää.

Liity jäseneksi

  • Henkilötunnus tarvitaan samannimisten henkilöiden yksilöimiseksi.
    Jäseneksi voivat liittyä laillistetut lääkärit, lääketieteen kandidaatit kolmannesta vuosikurssista ylöspäin, sekä myös ulkomailla opiskelevat, työskentelevät tai ulkomaalaisen tutkinnon laillistusta odottavat lääkärit/kandit. Mikäli liittymisperusteesi on "Vastaava tutkinto ulkomailla", erittelethän oletko opiskelija vai laillistusta odottava valmistunut lääkäri lomakkeen vapaa sana -kentässä.
    Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa ja sisältää Nuorten Lääkärien valtakunnallisesti tärkeitä uutisia ja tietoa yhdistyksen toiminnasta.
    NLY:n paikallisosastojen viestintä tapahtuu pääosin sähköpostilistojen kautta. Valitse tästä sähköpostilistat, joille haluat liittyä. Voit valita useampiakin listoja. Liity myös paikallisosastosi Facebook-ryhmään: www.nly.fi/paikallisosastot