Nuorten Lääkärien Yhdistyksen jäsenenä...

1. Sinun äänesi kuuluu
NLY keskittyy erityisesti erikoistuvien lääkärien edunvalvontaan. Olemme päätöksenteon eturintamassa sosiaali- ja terveysministeriön erikoislääkärikoulutuksen koordinaatiojaoksessa. Lisäksi edustajamme vaikuttavat lääketieteellisten tiedekuntien hallintoelimissä sekä Lääkäriliiton hallituksessa, valtuuskunnassa ja valiokunnissa.

2. Parannamme lääkärien arkea
Olemme asiantuntijoita lääkäreiden perus- ja erikoistumiskoulutuksessa sekä työelämän muutoksissa. Viemme jäsentemme tietoa ja osaamista kaikille vaikuttamisen tasoille ministeriöitä terveys-startuppeihin. Nostamme kissan pöydälle lääkärin arjen haasteista, kuten työssäjaksamisesta, ajanhallinnasta, työuupumuksesta.

3. Koulutamme Sinua
NLY järjestää vuosittain Suomen suurimman vastavalmistuneille lääkäreille suunnatun huippusuositun koulutustilaisuuden, NuoriLääkäripäivät. Nuori Lääkäri 2.0 -kiertue kiertää ympäri Suomen ja paikallisosastomme järjestävät runsaasti paikallisia pienryhmäkoulutuksia, joihin voivat osallistua vain NLY:n jäsenet.

3. Saat Nuori Lääkäri -lehden viisi kertaa vuodessa
Nuori Lääkäri -lehti ilmestyy viidesti vuodessa kotiovellesi kannettuna. Lehti tarjoaa jäsenillemme mielenkiintoista luettavaa ammattikunnan ajankohtaisten puheenaiheiden parissa ja nostaa esille uusia, kiinnostavia nimiä terveydenhuollon parista. Osan lehden jutuista voit lukea myös verkossa.

4. Olet äänioikeutettu
Nuorten Lääkärien Yhdistyksen valtuuskunnan vaalit järjestetään seuraavan kerran ensi vuoden keväänä. Vain jäsenmaksun maksamalla varmistat mahdollisuutesi asettua ehdolle ehdokasasettelussa ja vaikuttaa äänestämällä.

5. Olet mukana keskustelussa
NLY osallistuu aktiivisesti lääkäreitä sekä terveydenhuoltoa ja terveyspolitiikkaa koskevaan keskusteluun. Jaamme kanssasi kollegoita puhuttavat puheenaiheet ja erikoistumisuudistuksen viimeisimmät uutiset. Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä.

6. Olet tekemässä yhdistyksestä näköistäsi
Kaikki NLY:n jäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen toimintaan. Lähde mukaan paikallisosastosi tapahtumiin, asetu ehdolle yhdistyksen vaaleihin, hae mukaan valiokuntiin tai kerro nykyisille toimijoille, miten yhdistyksen toimintaa tulee kehittää.