NLY Turku

Turun paikallisosaston puheenjohtajana vuonna 2019 toimii Liisa Viita-aho (liisa.h.viita-aho@utu.fi).

Kokoukset ovat kaikille NLY:n jäsenille avoimia! Helpoin tapa tulla mukaan toimintaan on yksinkertaisesti tulla paikalle joko järjestämäämme tapahtumaan tai paikallisosaston johtokunnan tapaamiseen. Lisäksi ajan tasalla pysyminen on helppoa, kun seuraa meitä Facebookissa tai liittyy paikallisosaston (johtokunnan) sähköpostilistalle.

 

NLY Turussa pelataan sählyä!

Aurajoen koululla pelataan sunnuntaisin sählyä klo 20:30-22:00. Ensimmäinen vuoro on 8.9.2019 ja vuorot jatkuvat aina toukokuun puoleen väliin asti. Mukaan saavat tulla sekä opiskeluvaiheessa olevat että jo valmistuneet kollegat. Kokemusta aiemmasta pelaamisesti ei tarvitse olla! Vuorolle tarvitset mailan sekä sisäpelikengät mukaan.
Käytössämme on nimenhuuto-ilmoittautuminen. Jos olet tulossa pelaamaan, kirjaudu joukkueeseen tästä linkistä: https://nly-sahly.nimenhuuto.com/public_join ja ilmoittaudu mukaan! Samalta sivulta selviää myös, jos vuoro on jostain syystä peruttu.

Tapahtumat

NLY Turun koulutus

NLY Turun koulutus

Tervetuloa NLY:n ja Bayerin paikallisosaston ja Bayerin järjestämään koulutukseen! Paikkana on Ravintola Törget, kokoustila Piazza (Linnankatu 3A,...

NuoriLääkäri­Päivät 2019

NuoriLääkäri­Päivät 2019

Nuorilääkäripäivät 2019 järjestetään 25.-26.10. Grand Marinassa. Lisätietoja tapahtumasta voit lukea täältä.

Blogit & ajankohtaiset uutiset

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Nuoren lääkärin ääni lääkärikunnassa

Kannattaako hakea?

Kannattaako hakea?

Syksy on perinteistä uusien alkujen aikaa. Myös nuorilla lääkäreillä on mahdollisuus näin syksyn kynnyksellä kirjoittaa omat...

NuoriLääkäri­Päivät 2019

NuoriLääkäri­Päivät 2019

Nuorilääkäripäivät 2019 järjestetään 25.-26.10. Grand Marinassa. Lisätietoja tapahtumasta voit lukea täältä.

Viiden tähden koulutuspaikat

Koulutuspaikkakyselyllä kartoitetaan erikoistuvien lääkäreiden saamaa koulutusta ja ohjausta sekä erikoistuvien lääkäreiden työoloja ja työn kuormittavuutta. Vuonna 2018 kysely toteutettiin yhteistyössä Suomen Lääkäriliiton kanssa. Kyselyn tulokset kerättiin 29.10.-25.11.2018 ja kyselyyn vastasi 1029 erikoistuvaa lääkäriä ympäri Suomen. NLY käyttää kyselyn tuloksia erikoistumiskoulutuksen kehittämiseen ja lääkäreiden työhyvinvoinnin parantamiseksi.