NLY Turku

Turun paikallisosaston puheenjohtajana vuonna 2020 toimii Aleksi Saarela (aljosaa@utu.fi).

Kokoukset ovat kaikille NLY:n jäsenille avoimia! Helpoin tapa tulla mukaan toimintaan on yksinkertaisesti tulla paikalle joko järjestämäämme tapahtumaan tai paikallisosaston johtokunnan tapaamiseen. Lisäksi ajan tasalla pysyminen on helppoa, kun seuraa meitä Facebookissa tai liittyy paikallisosaston (johtokunnan) sähköpostilistalle.

NLY Turun Facebook-ryhmään voit liittyä täältä.

NLY Turussa pelataan sählyä!

Aurajoen koululla pelataan sunnuntaisin sählyä klo 20:30-22:00. Ensimmäinen vuoro on 8.9.2019 ja vuorot jatkuvat aina toukokuun puoleen väliin asti. Mukaan saavat tulla sekä opiskeluvaiheessa olevat että jo valmistuneet kollegat. Kokemusta aiemmasta pelaamisesti ei tarvitse olla! Vuorolle tarvitset mailan sekä sisäpelikengät mukaan.
Käytössämme on nimenhuuto-ilmoittautuminen. Jos olet tulossa pelaamaan, kirjaudu joukkueeseen tästä linkistä: https://nly-sahly.nimenhuuto.com/public_join ja ilmoittaudu mukaan! Samalta sivulta selviää myös, jos vuoro on jostain syystä peruttu.

Tapahtumat

NLY Turku kesäsaunat 2/2

NLY Turku kesäsaunat 2/2

Nuorten Lääkärien Yhdistyksen Turun paikallisosaston kesäsaunat lämpeävät tänäkin kesänä! Tule jakamaan kokemuksiasi, ajatuksiasi ja murheitasi...

Blogit & ajankohtaiset uutiset

 

Nuoren lääkärin ääni lääkärikunnassa

 

Viiden tähden koulutuspaikat

Koulutuspaikkakyselyllä kartoitetaan erikoistuvien lääkäreiden saamaa koulutusta ja ohjausta sekä erikoistuvien lääkäreiden työoloja ja työn kuormittavuutta. Vuonna 2019 kysely toteutettiin yhteistyössä Suomen Lääkäriliiton kanssa. NLY käyttää kyselyn tuloksia erikoistumiskoulutuksen kehittämiseen ja lääkäreiden työhyvinvoinnin parantamiseksi.