Tapahtumat ja koulutukset

Keskitymme erikoistuvien lääkärien edunvalvontaan. Kaiken tekemisemme tavoitteena on parantaa lääkärien arkea ja siten varmistaa Suomeen paras mahdollinen terveydenhuoltojärjestelmä. Toimimme kollegiaalisuuden, asiantuntijuuden ja ennakkoluulottomuuden puolesta.

 

 

NLY & Orion kouluttavat: Verenpaine

NLY & Orion kouluttavat: Verenpaine

Tervetuloa Verenpaine-teemaiseen koulutusiltaan keskiviikkona 1.12.2021 etäkoulutuksena Teamsilla. Ohjelma 16.45 Tervetuloa, Orion Pharman ja NLY:n...

NLY Turku: Salibandyn vakiovuoro

NLY Turku: Salibandyn vakiovuoro

Syksyn Nuorten Lääkärien Yhdistyksen Turun paikallisosaston salibandyvuorot alkavat pitkän tauon jälkeen. Paikka muuttunut aiemmasta ja tänä vuonna...

NLY Pohjois-Karjala: Sulkapallon vakiovuoro

NLY Pohjois-Karjala: Sulkapallon vakiovuoro

Aika: Maanantaisin 20:30-21:30 Paikka: Karhunmäen koulu, Joensuu Viikoittainen NLY:n Pohjois-Karjalan paikallisosaston sulkapallovuoro maanantaisin...

Säästämisestä ja sijoittamisesta

Säästämisestä ja sijoittamisesta

Tärkeintä on löytää itselle sopiva tapa sijoittaa Sijoittamisesta puhuminen alkaa vihdoin olla arkipäivää – onneksi. Se tulee vastaan...

NLY:n hallitus 2021

NLY:n hallitus 2021

Vuosi 2021 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, videoyhteydet on viritetty ja mikrofonit otettu pois mutelta. Selvitimme, keitä tänä vuonna...

Kolmenkympin kriisi selätetty

Kolmenkympin kriisi selätetty

NuoriLääkäriPäivät täyttää tänä vuonna 30-vuotta. Se on yhtä paljon, tai enemmänkin, kuin monella Nuori Lääkäri -lehden lukijalla on ehtinyt kertyä...

Webinaarit

Paikallinen koulutustoiminta

NLY:n paikallisosastot järjestetävät runsasta koulutustoimintaa ympäri vuoden. Kesäaikaan toiminnassa painottuu yhteinen rentoutuminen ja kollegoihin tutustuminen.

Ajankohtaisen tiedon oman paikkakuntasi koulutuksista löydät oman paikallisosastosi sivuilta. Kätevimmin pysyt ajan tasalla liittymällä paikallisosaston FB-ryhmään tai sähköpostilistalle (klikkaa tästä!).

NLY mukana Lääkäripäivillä

NLY on perinteisesti ollut mukana Helsingin Lääkäri-tapahtumassa sekä Lääkäritorilla että osallistumalla päivien ohjelmaan.
Uutena avauksena NLY on tarjonnut koulutusohjelmaa myös muille Lääkäripäiville.
Lopulliset ohjelmat varmistuvat vuoden mittaan.
Tervetuloa mukaan!

Yleislääkäripäivät

NLY:n jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan Yleislääkäripäiville. NLY on mukana myös Yleislääkäripäivien ohjelman suunnittelussa.

SuomiAreena

NLY on jo usempana peräkkäisenä vuonna ollut mukana SuomiAreenassa tuottamassa sekä kansalaisille että nuorille lääkäreille tärkeää ohjelmaa. Vuonna 2021 Lääkäriliiton ja NLY:n yhteinen paneeli käsitteli vaihtoehtohoitojen terveydenhuollolle asettamia haasteita.

Lue lisää SuomiAreenan 2021 NLY:n ja Lääkäriliiton yhteisohjelmasta ja ajatuksista sen takana Lääkäriliiton tiedotteesta sekä Helsingin Sanomista.

Omatoimiseen opiskeluun

NLY:n jäsenalueen materiaalipankista löydät menneiden NuoriLääkäriPäivien luentoslalideja sekä runsaasti muuta omatoimiseen opiskeluun sopivaa sisältöä.
Edellisten NuoriLääkäriPäivien (mm. vuoden 2020 tapahtuma) luentoja pääset kuuntelemaan Duodecimin Oppiportin kautta.

Erikoisala pohdinnassa

Lääkäriliiton erikoisalani.fi – palvelu tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri erikoisalojen erityispiirteisiin sekä työvoimatilanteeseen. Lisäksi sivuilta pääset lukemaan Nuori Lääkäri-lehden erikoistuvien haastatteluja sekä löydät suorat linkit erikoisalayhdistysten sivuille.

Tukea lääkäriarjen alkuun

Miten löytää oma paikka työyhteisössä ja kasvaa omaan roolinsa kokoiseksi myös henkisesti? NLY on ollut mukana Duodecimin järjestämän koulutuksen suunnittelussa.

 

 

Nuoren lääkärin ääni lääkärikunnassa

 

 

Viiden tähden koulutuspaikat

Koulutuspaikkakyselyllä kartoitetaan erikoistuvien lääkäreiden saamaa koulutusta ja ohjausta sekä erikoistuvien lääkäreiden työoloja ja työn kuormittavuutta. Vuonna 2020 kysely toteutettiin yhteistyössä Suomen Lääkäriliiton kanssa. NLY käyttää kyselyn tuloksia erikoistumiskoulutuksen kehittämiseen ja lääkäreiden työhyvinvoinnin parantamiseksi. 

 

Oikopolut