NLY Tampere

Hyvä jäsen, kevättervehdys Tampereen NLY:ltä! Paikallistoimintaa pyörittää vuosittain valittava johtokunta. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita tapahtumiimme!

Puheenjohtajana vuonna 2019 toimii Pyry Jylhä-Vuorio (pyryjv@gmail.com).

Jos haluat osallistua toimintaan tai sinulla on kysymyksiä/kommentteja, ota yhteyttä PJ Pyry Jylhä-Vuorioon (pyryjv@gmail.com). Lisätietoa tapahtumista ja toiminnasta saat sähköpostilistalta sekä facebookista.

NLY Tampere toivottaa mukavaa syksyä. Tavataan koulutuksissa ja kokouksissa!

Tapahtumat

NuoriLääkäri­Päivät 2019

NuoriLääkäri­Päivät 2019

Nuorilääkäripäivät 2019 järjestetään 25.-26.10. Grand Marinassa. Lisätietoja tapahtumasta voit lukea täältä.

NLY Tampereen vuosikokous

NLY Tampereen vuosikokous

Hyvät lääkärit, Boehringer Ingelheim toivottaa teidät tervetulleiksi NLY Tampere vuosikokoukseen ja koulutustilaisuuteen, jonka aiheena on...

Blogit & ajankohtaiset uutiset

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Nuoren lääkärin ääni lääkärikunnassa

Hae NLY:n hallitukseen 2020!

Hae NLY:n hallitukseen 2020!

Hae NLY:n hallitukseen! Tehtävä vaatii innostusta, sitoutumista ja oma-aloitteisuutta. Kausi on kaksivuotinen. Hallitukseen pyritään saamaan...

Viiden tähden koulutuspaikat

Koulutuspaikkakyselyllä kartoitetaan erikoistuvien lääkäreiden saamaa koulutusta ja ohjausta sekä erikoistuvien lääkäreiden työoloja ja työn kuormittavuutta. Vuonna 2018 kysely toteutettiin yhteistyössä Suomen Lääkäriliiton kanssa. Kyselyn tulokset kerättiin 29.10.-25.11.2018 ja kyselyyn vastasi 1029 erikoistuvaa lääkäriä ympäri Suomen. NLY käyttää kyselyn tuloksia erikoistumiskoulutuksen kehittämiseen ja lääkäreiden työhyvinvoinnin parantamiseksi.