Tampere

Hyvä jäsen, kevättervehdys Tampereen NLY:ltä! Paikallistoimintaa pyörittää vuosittain valittava johtokunta. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita tapahtumiimme!
Puheenjohtajana vuonna 2019 toimii Pyry Jylhä-Vuorio (pyryjv@gmail.com).

Koulutukset

Kevään päätapahtumamme on 29.5. keskiviikon Lääkärikesä-koulutus. Tänä vuonna voit valita luento+pienryhmäkokonaisuudeksi joko kaularangan tutkimisen tai elvytyksen. Lisäksi luentoaiheina on antibioottihoitoa, geriatrista akutologiaa ja lasten murtumia. Koulutusosuuden jälkeen osallistujilla on mahdollisuus osallistua saunailtamaan. Syksyn pienryhmäkoulutus järjestetään 15.10. yhteistyössä Orionin kanssa, ja sen aiheena on kipu ja psykiatria. Lisätietoja koulutuksista osoitteesta www.nly.fi. Ehdotuksia koulutusaiheista voi lähettää paikallisosaston puheenjohtajalle (pyryjv@gmail.com).

Hengailua

Paikallisosasto laajentaa vapaa-ajantoimintaansa. Tänä vuonna järjestämme jälleen ilmajoogakokeilun 7.5. Tulevista vapaa-ajan aktiviteeteistamme viestimme ensimmäisenä facebookissa sekä sähköpostilistallamme. Myös ehdotuksia otetaan vastaan.

Piknik ja minigolf

Kesän avauksena järjestämme piknikin ja minigolfturnauksen Eteläpuistossa 14.6., säävarauksella siirtyminen sisätiloihin. Luvassa pientä purtavaa, palanpainiketta ja leikkimielinen kisa kuplivin palkinnoin.

Mukaan toimintaan

Jos haluat osallistua toimintaan tai sinulla on kysymyksiä/kommentteja, ota yhteyttä PJ Pyry Jylhä-Vuorioon (pyryjv@gmail.com). Lisätietoa tapahtumista ja toiminnasta saat sähköpostilistalta sekä facebookista.

NLY Tampere toivottaa aurinkoista kevättä. Tavataan koulutuksissa ja kokouksissa!