Nuorten Lääkärien Yhdistyksen Helsingin paikallisosasto on nimennyt vuoden erikoislääkärikouluttajat HUS-ERVA-alueelta 2017.

Vuoden erikoislääkärikouluttajavalinnoilla halutaan kiittää erikoislääkäreiden kouluttamiseen panostaneita kokeneempia kollegoja, ja muistuttaa kaikkia erikoislääkärikouluttamisen tärkeydestä. Lääkärin kouluttaminen kun on jossain muodossa miltei jokaisella lääkärillä joskus edessä, joten ei ole samantekevää mitä siitä ajattelemme.

Valinnat on tehty yhdistyksen jäsenien ehdotusten perusteella, lopullisesta päätöksestä päätettiin paikallisosaston johtokunnan kokouksessa, joka oli kaikille jäsenille avoin. Kokous valitsi kolme

erikoislääkärikouluttajaa, yksi yliopistosairaalasta, yksi alue/keskussairaalasta ja yksi terveyskeskuksista. Selvennykseksi kerrottakoon, että Jorvin laskeminen alue/keskussairaalaksi eikä yliopistosairaalaksi ei ole sinänsä kannanotto, vaan sen perusteluja voi hakea paikallisosaston johtokunnan yllättävänkin suuresta oululaisedustuksesta.

Yliopistosairaalasarjassa vuoden erikoislääkärikouluttajiksi valittiin ensihoitolääkäri Susanne Ångerman-Haasmaa, alue/keskussairaalasarjassa Jorvin yliopistollisesta aluesairaalasta kliininen fysiologi Sorjo Mätzke ja terveyskeskuksesta Myyrmäen terveyskeskuksen Taina Seppänen.

Haluan itseni ja edustamani yhdistyksen paikallisosaston puolesta kiittää mainittuja ihmisiä, sekä kaikkia muita lääkärikoulutukseen osallistuvia ihmisiä.

 

Lisätietoja:

Lassi Laitila
Helsingin paikallisosaston puheenjohtaja
lassi.t.laitila@gmail.com