Yhteistyössä

 

Pääyhteistyökumppanit 2019

 

Yksi talo, kaikki mahdollisuudet. Mehiläisestä löydät saman katon alta kuntapuolen, lääkärikeskusten, työterveyshuollon sekä sairaalan monipuoliset työpaikat sekä palvelut.

Tarjoamme vaihtoehtoja koko työelämän ajan opiskeluvaiheesta aina erikoislääkärin uralle sekä erittäin hyvät mahdollisuudet urakehitykseen ja kouluttautumiseen valtakunnallisesti koko Suomessa. Meillä olet mukana tekemässä terveydenhuollon tulevaisuutta.

 


Hyvä terveys on elintärkeää – niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa.  Yhtenä maailman suurimmista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville. Maailmassa on arvioitu olevan noin 30 000 eri sairautta. Niistä vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Kehitys on vasta alkanut. www.pfizer.fi

 

Tule joukkoomme Etelä-Savon sosiaali- terveyspalvelujen kuntayhtymään!

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa jäsenkunnilleen sosiaali- ja terveyspalvelut.  Essotella työskentelee yli 3300 eri alojen ammattilaista Etelä-Savon alueen hyvinvoinnin eteen.

Meillä Essotessa on pitkä ja vahva historia erikoistuvien lääkäreiden kouluttamisessa lähes kaikissa erikoisaloissa. Tarjoamme erikoistuville lääkäreillemme monipuolisen ja toimivan oppimisympäristön. Erikoistuvat lääkärimme saavat sopivassa suhteessa vastuuta vahvalla seniorituella. Perusterveydenhuollon integroitumisen ansiosta työtehtävästä toiseen siirtyminen käy vielä aikaisempaakin joustavammin talon sisällä. Essoten keskussairaalassa Mikkelissä on rakenteilla tulevaisuuden hyvinvointikeskus.

 

Muut yhteistyökumppanit 2019

 

Meillä on edustettuna lähes kaikki sairaanhoidon erikoisalat ja lisäksi toimiva yhteispäivystys! Nuorille lääkäreille tehdyn tutkimuksen mukaan meillä on erinomainen työskentelyilmapiiri, hyvät ura- ja etenemismahdollisuudet ja joustavat mahdollisuudet toteuttaa lääkärin työtä! Tutkimuksen mukaan olemme Suomen sairaaloiden eliittiä nuorten lääkäreiden mielestä! Tule toteamaan tämä itse Joensuuhun!

 

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on tuottanut maakunnalliset sote- palvelut Etelä-Karjalan 130 000 asukkaalle jo lähes 10 vuoden ajan. Kysy monipuolisia ja sujuvia työ- ja erikoistumismahdollisuuksia Etelä-Karjalan terveyskeskuksen eri toimipisteistä tai Etelä-Karjalan keskussairaalasta, josta löytyvät lähes kaikki erikoisalat sekä laajan päivystyksen sairaala. Meillä on koulutustakuu ja lomatkin säilyvät organisaation sisällä toimipaikkaa vaihtaessa.

Kouluttajalääkärimme toimivat erikoistuvien tukena, ja senioritukeen on panostettu etenkin perusterveydenhuollossa; siitä osoituksena Sammonlahden hyvinvointiaseman ja Armilan terveysaseman sijoittuminen 3. ja 4. sijalle Hyksin erityisvastuualueen nuorten lääkäreiden koulutusterveyskeskuskyselyssä 82 koulutusaseman joukossa. Meillä on hyvät puitteet oppia ja kehittyä tulevaisuuden ammattilaiseksi, Tule mukaan!

Kymenlaakson sosiaali- ja terveysalan suurimmista työnantajista. Careasta, Kotkan ja Kouvolan kaupungeista, sinun on mahdollisuus valita sinun uraasi ja urasuunnitelmaasi parhaiten sopiva työskentelyn vaihtoehto. Työmahdollisuuksia on lääkäreille avoterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon työyksiköissä. Kymenlaakso on hyvä paikka asua. Kaupunkiympäristön ja kulttuuritarjonnan lisäksi Kymenlaakso tarjoaa luonnonrauhaa puistoissa, metsissä ja erämailla sekä joen ja meren rannoilla. Kymenlaaksossa ehtii elämään enemmän.
 
 
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on vuonna 1881 perustettu tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 20 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä 100 jäsenyhdistystä.
Kustannus Oy Duodecim julkaisee lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja oppi- ja käsikirjoja sekä tietokantoja päivittäisen työnteon tueksi. Tarjoamme myös luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista suurelle yleisölle.

 

Laakkosen perheyrityksen juuret ovat vahvasti kotoisin Pohjois-Karjalasta ja alkunsa se on saanut puutavarakaupasta. Nykyisin Laakkonen-konsernin toiminnot koostuvat menestyksekkäästi mm. autojen vähittäismyynnistä, lehti- ja painotuotteista, kiinteistöistä sekä Kytäjä Golfista ja Kytäjän asuinalueesta.

Laakkosella on ilo olla mukana NuoriLääkäri 2019 -päivässä edustamallaan Škoda-automerkillä. Suomen suurimpana Škoda-jälleenmyyjänä Laakkosella on täyden palvelun Škoda-liikkeitä kaikkiaan yhdeksällä eri paikkakunnalla. Tapahtumassa mukana olosta vastaa Helsingin Herttoniemessä sijaitseva Laakkonen Helsinki | Skoda -liike. Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Jukka Kivistö, p. 050 409 0531 tai jukka.kivisto@laakkonen.fi

 

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa. Yhdessä työskentelemme asiakkaidemme ja potilaidemme hyvinvoinnin eteen. Teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Parhaamme teemme myös työntekijöidemme hyvinvoinnin eteen – vuorovaikutus, yksilöiden ja toimintojen kehittäminen, oikeasti monipuolinen harrastus- ja virkistystoiminta ja paljon muuta ovat tärkeä osa toimintaamme.

Lisätietoja:

www.phhyky.fi/rekry

www.akuutti24.fi

 

Lääkäriksi Espooseen!

Espoo on edelläkävijä potilastyössä ja työn organisoinnissa. Samarian ja Kalajärven terveysasemat ja Espoon sairaala on palkittu Vuoden Laatuinnovaatio -kilpailuissa. Kiinnostaako monipuolinen yleislääkärin toimenkuva? Vai haluatko keskittyä kouluterveydenhuoltoon, akuuttihoitoon, murtumien hoitoon, sisätauteihin, geriatriaan tai mielenterveys- ja päihdetyöhön? Tule mukaan tekemään haastavaa ja monipuolista työtä, jossa kehityt ammatillisesti! www.espoo.fi/lääkäriksi

 

Stadin tarjontaa nuorelle lääkärille:
Senioritukea • tutorlääkärit • työsuhdeasuntoja • perehdytystä • 22 terveysasemaa • Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus • päivystävät sairaalat • Helsingin sairaala • kuntoutusosastot • uudet geriatriset akuuttiosastot • äitiys- ja lastenneuvolat • psykiatrinen sairaala • päihdetyötä • erikoistumispaikkoja • geriatriaa • yek-jaksoja • kotisairaala • sisätautien poliklinikka • kotihoidon lääkärityötä • erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet • mukavat työkaverit • työsuhde-etuja • koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärityötä • psykiatrian poliklinikat • vammaistyötä • 

 www.helsinkirekry.fi

 www.hel.fi/toihinsoteen

 
 
 
Hyvinkään sairaanhoitoalue on osa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä (HUS). Hyvinkään sairaanhoitoalueen toimintaa on kahdessa sairaalassa; Hyvinkään sairaalassa ja Kellokosken sairaalassa. Hyvinkään sairaala on keskussairaalatasoinen ja Uudenmaan suurin yliopistoklinikan ulkopuolinen HUS-sairaala. Koulutusoikeuksia meillä on 23 lääketieteen erikoisalalla, esimerkiksi akutologia ja korva- nenä- ja kurkkutaudit.
 
 
Toimintamallimme takaa sen, että erikoislääkärin tuki on aina joustavasti saatavilla, eikä lääkäri jää yksin. Erikoistuvat lääkärit pääsevät meillä myös tekemään eivätkä vain näkemään. Erikoistuville lääkäreille tarjoamme yksilöllisen urasuunnittelun. Työtehtävästä toiseen siirtyminen käy joustavasti saman talon sisällä.
 
 

Kuopion yliopistollinen sairaala on lähes 700 lääkärin työpaikka, jossa koulutetaan myös alan tulevat huiput. Yliopistollisen sairaalan raikas ja kehitysmyönteinen ilmapiiri, koulutusmahdollisuudet ja osaava henkilöstö tekevät KYSistä vetovoimaisen työpaikan. Sairaalan uudisrakentaminen ja vanhan sairaalan remontointi ovat mahdollistaneet modernit tilat, laitteet sekä uudenaikaisimmat toimintatavat ja -mallit. KYS on huippuosaajien yhteisö, jossa Sinun osaamistasi arvostetaan. Lääkäreiden palkkasuositus on suomalaisten yliopistosairaaloiden kärkeä.
 

Lääketietokeskus – Tiedettä teoiksi

Lääketietokeskus on toiminut terveydenhuollon ammattilaisten luotettavana tietolähteenä jo yli 40 vuoden ajan. Olemme aktiivinen toimija terveydenhuollon kansainvälisessä ja nopeasti digitalisoituvassa ekosysteemissä. Palvelumme ovat ainutlaatuinen yhdistelmä farmaseuttista osaamista ja modernia teknologiaa. Kehitymme jatkuvasti ja olemme asiakkaillemme kasvua, menestystä ja tehokkuutta luova asiantuntijakumppani.
www.laaketietokeskus.fi

www.pharmacafennica.fi
www.laakeinfo.fi
www.rokotustieto.fi

 

LÄÄKÄRIKSI VANTAALLE!

Vantaan kaupungilla on lääkäreille työtä tarjolla terveysasemilla, sairaalapalveluissa, ennaltaehkäisevässä terveydenhuollossa, päihdepalveluissa ja psykososiaalisissa palveluissa. Meillä on tarjolla avoimia virkoja sekä mahdollisuus tehdä eripituisia sijaisuuksia. Myös osa-aikaisuus on mahdollinen. Työtä voidaan sovitella tarvittaessa hakijan oman kiinnostuksen mukaan. Panostamme lääkäreiden koulutukseen ja hyvään perehdyttämiseen.

Lue lisää:

http://www.vantaa.fi/lääkäriksi

 

    

Lääkäriksi Lappiin!
Lapin sairaanhoitopiiri ja Rovaniemen kaupunki tarjoavat työmahdollisuuksia niin avoterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon puolella.  Työnantajina tarjoamme innovatiivisen, koulutusmyönteisen, ammattitaitoisen sekä kollegiaalisen työyhteisön. Erikoistumismahdollisuuksia on useita; perusterveydenhuollossa voit erikoistua yleislääketieteeseen ja geriatriaan, erikoissairaanhoidon puolella noin 25 erikoisalaan, esim. kardiologiaan, gastrokirurgiaan ja aikuispsykiatriaan.

Turisteja vierailee alueellamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa, joten kansainvälinen tunnelma yhdistettynä vilkkaan opiskelijakaupungin elämään luo ainutlaatuisen toimintaympäristön. Lapin luonto, harrastusmahdollisuudet, edulliset asumiskustannukset sekä rento ilmapiiri niin töissä kuin vapaa-ajalla takaavat viihtymisen täällä! Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja:

http://www.lshp.fi/fi-FI

https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Terveys

Suomalainen sijoitusalan yhtiö

United Bankers on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys. Vuonna 1986 perustettu kotimainen sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä konsernin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat lisäksi varainhoito, pääomamarkkinapalvelut sekä rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut muun muassa reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuihin.

Pankkiryhmistä riippumaton United Bankers on keskisuuri kotimainen sijoitusalan yritys. Yhtiön keskeinen voimavara on kokeneiden ja ammattitaitoisten ihmisten vahva tiimityö. Yhtiö tähtää kannattavaan kasvuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Tavoitteena on tulla merkittäväksi ja tunnetuksi toimijaksi Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa.