NuoriLääkäriPäivät 2019

 

25.-26.10.2019
Helsinki Marina Congress Center

 

Usein kysyttyä

Ilmoittautuminen ja osallistuminen

Mistä löydän ohjeet ilmoittautumisesta ja aikataulusta?

Löydät ohjeet täältä ja matka-aikataulut täältä.

En ole saanut rekisteröitymisvahvistusta ja/tai laskua. Missä vika?

Tarkistathan e-mailisi roskapostikansion. Mikäli sieltä ei löydy ko. viestiä, ota yhteyttä nlp@hrgworldwide.com

Ketkä voivat osallistua?

Osallistumaan oikeutettuja ovat viimeisen 3 vuoden aikana valmistuneet NLY:n jäsenet. Vuonna 2019 osallistumisoikeus on 1.6.2016 jälkeen valmistuneilla NLY:n jäsenillä.

Miksi osallistujan tulee olla NLY:n jäsen?

Koulutuksen pääjärjestäjä on NLY. Kyseessä on jäsenetu. On hyvä myös huomioida, että jäsenistölle järjestettävä ammatillinen koulutus on verovapaata toimintaa, kun taas kaikille avoin koulutustoiminta on verollista. Sallimalla poikkeuksia jäsenyydestä aiheuttaisimme merkittävän rekisteröitymismaksun nousun kaikille. Tapahtuma ei tuota voittoa.

En ole varma olenko NLY:n jäsen, mitä tehdä?

Voit tarkistaa jäsenyytesi Tietoni-palvelussa (www.laakariliitto.fi/tietoni) käyttäen FiMnet-tunnuksiasi. Mikäli Sinulla ei ole fimnet-tunnuksia, voit tiedustella jäsenyyttäsi osoitteesta toimisto@nly.fi.

En ole NLY:n jäsen, voinko osallistua?

Sinun täytyy liittyä jäseneksi. Voit liittyä täällä. Käsittelemme NuoriLääkäripäivien alla jäsenhakemuksia nopeutetusti, joten voit ilmoittautua mukaan, kunhan olet hakenut jäsenyyttä.

Valmistuin yli 3v sitten (eli ennen 1.6.2016), voinko osallistua?

Valitettavasti emme voi joustaa asiassa, koska tilaisuuteen mahtuu vain rajallinen osallistujamäärä.

En mahtunut osallistujien joukkoon, voinko saada peruutuspaikan?

Kannattaa kyllä ilmoittautua jonotuslistalle. Useamman sadan osallistujan joukosta joku peruuttaa aina, joten muutamia peruutuspaikkoja tulee. Ilmoittaudu jonoon ilmoittautumislinkistä tai jos linkki on suljettu, ota yhteyttä nlp@hrgworldwide.com.

En saanut kutsua, vaikka olen oikeutettu osallistumaan?

On mahdollista, ettet olekaan NLY:n jäsen, tai ettei valmistumisesi ole jäsenrekisterissämme (Valvirasta tuleva tieto), tai ettei osoitteesi ole rekisterissämme. Ota yhteyttä toimisto@nly.fi.

Aion tulla paikalle lapsen kanssa, kai se käy?

NuoriLääkäripäivät on koulutustapahtuma. Voit tulla pienen (imeväisikäisen) lapsen kanssa, mutta huomioithan muita kouluttautujia, ja siirryt tarvittaessa luentosalin ulkopuolelle rauhoittamaan lasta. Iltatilaisuuteen ei voi tuoda lapsia.

Tulen pyörätuolilla / lastenvaunujen kanssa. Pääsenkö paikalle?

Marina Congress Centerin tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Mikäli majoitut, on asiasta hyvä mainita lisätiedoissa, jotta hotellihuone voidaan varata soveltuvaksi. Huomioithan lasten kanssa paikan päälle tullessasi muut, siirtyen itkevän lapsen kanssa luentosalin ulkopuolelle.

Minulle tulikin este/sairastuin. Voinko jättää vain tulematta?

Ajattelethan kollegaasi, joka jonottaa paikka tapahtumaan. Ilmoita peruutuksestasi mahdollisimman pian nlp@hrgworldwide.com. Peruuttamaton poisjäänti voi johtaa täysimääräisten matka- ja ruokailukustannusten veloitukseen peruuttajalle. Tutustu peruutusehtoihin täällä.

Mistä näen peruutusehdot?

Peruutusehdot ovat luettavissa täällä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan rekisteröitymismaksun (170,00 euroa) ja mahdollisen majoitusmaksun (58,50 euroa) eräpäivään mennessä. Maksuaika on 10 vuorokautta.

Peruutuksista ja muutoksista tulee ilmoittaa kirjallisesti matkatoimisto HRG Suomelle (nlp@hrgworldwide.com). Palautamme lääkärintodistusta vastaan yksityishenkilön maksaman rekisteröitymis- ja majoitusmaksun. Muissa tapauksissa emme palauta rekisteröitymis- tai majoitusmaksua. Mikäli osallistuminen perutaan ilman lääkärintodistusta 10.9.2019 jälkeen, osallistuja on velvollinen maksamaan todelliset syntyneet matkakulut.

Maksut

Olen vanhempainvapaalla/sairauslomalla tai suoritan varusmiespalvelua/siviilipalvelua, täytyykö minun maksaa rekisteröitymismaksu?

Valitettavasti rekisteröitymismaksusta ei ole vapautuksia tai alennuksia (toisin kuin NLY:n jäsenmaksusta).

Paljonko rekisteröitymismaksu on ja mitä sillä saa?

Rekisteröitymismaksuun sisältyy kahden päivän koulutus ruokailuineen, juhlaillallinen ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville matkat. Rekisteröitymismaksua (170 €) ja majoituskulua (58,50 €/hlö), majoitus kahden hengen huoneessa) kannattaa esittää työnantajan maksamaksi.

Ilmoittautuessani ilmoitin maksavani rekisteröintimaksun itse. Nyt työnantajani maksaisikin, ja haluan uuden laskun. Mitä teen?

Välitä itse maksamasi lasku työnantajallesi maksettavaksi tai ota yhteyttä finance@prospectum.fi. Perimme uuden laskun tekemisestä 20 euron maksun.

En pääsekään tulemaan, riittääkö, että vain jätän rekisteröitymismaksun maksamatta?

Ei riitä. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan rekisteröitymismaksun 170 e ja mahdollisen majoitusmaksun 58,50 e. Ajattelethan myös kollegaasikin. Tilaisuus tulee olemaan täynnä, ja jonotuslistalla oleva kollegakin tarvitsee aikaa koulutusvapaan saamiseen jne. Mahdollisessa peruutustilanteessa ilmoita siitä ensi tilassa nlp@hrgworldwide.com. Tutustu peruutusehtoihin täällä.

Majoitus ja matkat

En varannut majoitusta ilmoittautumisen yhteydessä. Mitä teen?

Majoituksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä nlp@hrgworldwide.com.

Haluaisin esittää huonetoveritoiveen, miten voin tehdä sen?

Huonekaveritoive kysytään ilmoittautumisen yhteydessä. Toiveet voidaan toteuttaa vain, mikäli molemmat henkilöt ovat toivoneet toisiaan huonekavereiksi. Sovithan siis asiasta etukäteen ystäväsi kanssa. Muutoksia toiveeseen voi tarvittaessa tehdä sähköpostitse nlp@hrgworldwide.com -osoitteeseen, mikäli esim. toivottu huonekaveri ei pääsekään mukaan tapahtumaan.

Haluaisin muuttaa matka- tai majoitustoiveitani tai muuttaa luento- tai pienryhmätoiveitani. Mitä teen?

Matkoihin ja/tai majoituksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä nlp@hrgworldwide.com. Ilmoittautumiset luennoille ja pienryhmiin ovat sitovia, pakollisten esteiden osalta ota yhteyttä nlp@hrgworldwide.com.

En ole saanut e-matkalippujani / minuun ei ole oltu yhteydessä matkoista. Mitä tehdä?

Tarkista roskapostikansiosi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä nlp@hrgworldwide.com.

Ohjelma ja todistukset

Olen unohtanut mihin luentosessioon / pienryhmään olen ilmoittautunut. Mitä teen?

Ei hätää, ilmoittautumisen jälkeen lähettämässämme ilmoittautumisvahvistuksessa lukee, mitä olet valinnut. Saat myös tapahtumaan saapuessasi nimilapun, jossa lukee valintasi.

Haluaisin vaihtaa luentosessiota tai pienryhmää, johon olen ilmoittautunut. Mitä teen?

Ilmoittautumiset pienryhmiin ja luennoille ovat sitovia. Voit kysyä mahdollista vaihtoa tilaisuudessa lounastauon aikana, kun tiedämme läsnäolijoiden määrän. Emme voi luvata session vaihtoa, mutta aina kannattaa kysyä, koska viime hetken sairastumisia tulee aina.

Miksi jostain tietystä sessiosta ei ole myönnetty erikoistumispisteitä erikoistumisalaani?

Erikoistumispisteet on haettu kesällä Helsingin yliopistosta. Voi olla, että jostain syystä pisteitä ei ole haettu tai myönnetty, päätöksessä ei ole perusteluja. Helsingin yliopiston mukaan oma ohjaajasi voi hyväksyä erikoistumispisteitä oman harkintansa mukaan luennoista, joista Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta ei ole pisteitä virallisesti myöntänyt.

Miksi pienryhmiin on asetettu kiintiöt?

Pienryhmän koko on määritelty yhdessä pienryhmän vetäjien kanssa, ryhmien koko vaihtelee parhaimman oppimistuloksen saavuttamiseksi. Osa pienryhmistä on interaktiivisia luentoja. Vapautuneista pienryhmäpaikoista informoidaan jonossa olevia erikseen.

Miksi luentosessioissa / pienryhmissä tarkistettiin läsnäoloni?

Todistukset jaetaan sähköisesti vain koulutuksiin osallistuneille. Saat tapahtuman jälkeen linkin palautekyselyyn, jonka lopusta voit tulostaa pdf-todistuksen.

En saanut paikan päällä todistusta, miksen?

Todistukset jaetaan koulutuksen jälkeen. Tarkkaile sähköpostiasi. Lähetämme palautekyselylinkin, jonka täytettyäsi voit tulostaa todistuksesi.

Olen kadottanut linkin palautteeseen, mistä saan uuden?

Ota yhteyttä toimisto@nly.fi.

Olen kadottanut aiemman vuoden todistukseni NuoriLääkäripäiviltä. Mitä teen?

Ota yhteyttä toimisto@nly.fi.

Iltatilaisuus

En ilmoittautunut iltatilaisuuteen, voinko vain tulla paikalle?

Iltatilaisuuden tarjoilut mitoitetaan ennakkoilmoittautumisten mukaan. Ilmoita muutoksista viimeistään 11.10. mennssä nlp@hrgworldwide.com.

En pääsekään iltatilaisuuteen, riittääkö, että vain en tule paikalle?

Ajattelethan kollegaasi, joka haluaisi tulla. Ole ystävällinen ja peruuta osallistumisesi 11.10. mennessä nlp@hrgworldwide.com.

Mikä on iltajuhlan pukukoodi?

Pukukoodi on siisti bileasu. Lisätietoja iltajuhlasta.

Muut

Edustan työnantajatahoa, ja haluaisimme mukaan NuoriLääkäripäivien rekrymessuille. Keneen otan yhteyttä?

NuoriLääkäripäivien messujen yhteyshenkilö on Tero Turunen (tero.turunen@nly.fi - 040 628 1915)

Tämä UKK eli Usein kysytyt kysymykset -osio ei vastannut kysymykseeni, kehen otan yhteyttä?

Jos kyse on ilmoittautumisesta, järjestelyistä, matkoista tai majoituksista, ota yhteyttä nlp@hrgworldwide.com. Jos kysymys on ohjelman sisällöstä, ota yhteyttä toimisto@nly.fi.

Haluaisin antaa palautetta, miten se onnistuu?

Jos osallistut koulutukseen, saat automaattisesti sähköpostiisi linkin palautekyselyyn. Jos et ole osallistuja, voit antaa tapahtumaan liittyvää palautetta osoitteeseen toimisto@nly.fi.