Ohjeet

Jotta ilmoittautumisesi sujuu mahdollisimman jouhevasti, tutustuthan seuraaviin ohjeisiin ennen ilmoittautumista

Osallistumisoikeus

NuoriLääkäripäivien 2019 osallistumisoikeus on viimeisen kolmen vuoden aikana valmistuneilla NLY:n jäsenille (1.6.2016 jälkeen). Valmistumisvuottasi kysytään ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutustilaisuuteen mahtuu 550 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Huomioithan että osallistuminen vahvistuu vasta, kun rekisteröitymismaksu on maksettu. Huolehdithan että maksu suoritetaan ajoissa.

Laskutus

Rekisteröitymismaksun (170 €)  ja majoituksen (58,50 €) voi maksaa ilmoittauduttaessa joko verkkopankissa tai laskulla (verkkolaskutus tai pdf-lasku ilmoittautujan sähköpostiin). Hinnat sisältävät alv:n. Sinun tulee selvittää etukäteen suostuuko työnantajasi maksamaan rekisteröitymismaksun ja majoituksen. Selvitä myös työnantajasi laskutustiedot (verkkolaskutus: verkkolaskuoperaattori, OVT-tunnus, laskutettavan yrityksen nimi ja y-tunnus). Tiedot tulee kirjata ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli lasku lähetetään osallistujan sähköpostiin, on osallistuja on velvollinen toimittamaan laskun työnantajalle, mikäli työnantaja maksaa rekisteröitymismaksun.

Veloitamme laskutuksesta laskutuslisän 20 euroa. Myös mahdolliseen uuteen tai korjattuun laskuun lisätään 20 euron laskutuslisä. Ilmoittautuminen vahvistuu vasta, kun rekisteröitymismaksu on maksettu.

Laskuja koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen finance@prospectum.fi.

Perjantain ja lauantain ultraäänipienryhmiin sekä lauantain Kriittisesti sairas potilas -simulaatioon osallistujilta perimme 50 euron lisämaksun järjestämiskulujen kattamiseksi.

Huonekaveritoive

Majoitus järjestetään jaetuissa kahden hengen huoneissa Congress Centerin yhteydessä sijaitsevassa hotelli Scandic Grand Marinassa. Veloitamme majoituksesta 58,50 euroa/osallistuja. Huonevaraus, huonekaveritoive ja maksu majoituksesta (verkkopankki/lasku) tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Vain huonekaveritoiveet, joissa molemmat ovat toivoneet toisiaan, voidaan huomioida.

Matkajärjestelyt

Järjestäjät korvaavat pääkaupunkiseudun (Helsinki-Espoo-Vantaa-Kauniainen) ulkopuolelta tulevien osallistujien matkakustannukset edellyttäen, että matkat tehdään järjestäjien määrittelemien aikataulujen mukaisesti. Jos matka-aikataulusi on erilainen kuin järjestäjien ehdottamat vaihtoehdot, tulee sinun itse varata ja maksaa matkasi.

Matka-aikataulut suurimmilta paikkakunnilta löytyvät täältä. Matkavaraukset tekee ja liput toimittaa matkatoimisto HRG Nordic. Matkat varataan vasta, kun rekisteröitymismaksu on kirjautunut.

Matkajärjestelyissä noudatetaan Lääketeollisuus ry:n eettisiä ohjeita.

Lipunkirjoituksen jälkeen yksittäisiä lento- tai junalippuja ei voi muuttaa, peruuttaa eikä siirtää toisen matkustajan nimiin kuluitta. Viime hetken muutoksista aiheutuvat kulut veloitetaan matkustajilta täysimääräisinä. Mahdolliset muutokset ja peruutukset on ilmoitettava sähköpostiosoitteeseen: nlp@hrgworldwide.com. Osallistujilta, jotka eivät ilmoita peruutuksista, veloitetaan varatut matkakulut jälkikäteen.

Majoitus- ja matkajärjestelyihin liittyvät kysymykset voi ohjata osoitteeseen nlp@hrgworldwide.com . Luethan läpi myös usein kysytyt kysymykset.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Katso peruutusehdot kokonaisuudessaan täältä.