Nuorten lääkärien yhdistyksen salibandyvuorot alkavat taas kesätauon jälkeen su 28.8.2022. Paikka muuttunut viime vuodesta ja tänä vuonna palataan jälleen Aurajoen koululle 20:30-22:00. Pelit aina sunnuntaisin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. 
 
Mukaan voivat tulla kaikki nuoriksi lääkäreiksi itsensä kokevat lääketieteen opiskelijoista vanhempiin kollegoihin. Vuoro ei kustanna kenellekään henkilökohtaisesti mitään vaan NLY tarjoaa vuoron. Et tarvitse kuin mailan, sisäpelikengät ja urheilumieltä. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita vaan kaikki voivat osallistua. Jos et omista esim. mailaa niin tämäkin todennäköisesti järjestyy lainaksi, jos haluat tulla kokeilemaan. Minulta löytyy myös kahdet maalivahdin varusteet mikäli haluat tulla kokeilemaan maalivahdin roolia.

Uudet ja vanhat pelaajat innolla mukaan pelaamaan! Jos on kysyttävää niin laittakaa rohkeasti viestiä. NLY salibandy löytyy myös oma whatsapp-ryhmä niin laittakaa minulle viestiä, jos haluatte liittyä. Ilmoittautumiset whatsapp-ryhmän kautta sunnuntaisin klo 12 mennessä.


Teemu Munter

NLY Turun osaston liikuntavastaava

040-7462807