Syksyn Nuorten Lääkärien Yhdistyksen Turun paikallisosaston salibandyvuorot alkavat pitkän tauon jälkeen. Paikka muuttunut aiemmasta ja tänä vuonna pelit pelataan Hannunniitun salissa 20:00-21:30. Pelit aina sunnuntaisin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta 5.9. alkaen.

Mukaan voivat tulla kaikki nuoriksi lääkäreiksi itsensä kokevat lääketieteen opiskelijoista vanhempiin kollegoihin. Vuoro ei kustanna kenellekään henkilökohtaisesti mitään vaan NLY tarjoaa vuoron. Et tarvitse kuin mailan, sisäpelikengät ja urheilumieltä. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita vaan kaikki voivat osallistua. Jos et omista esim. mailaa niin tämäkin todennäköisesti järjestyy lainaksi, jos haluat tulla kokeilemaan. Järjestäjältä löytyy myös kahdet maalivahdin varusteet mikäli haluat tulla kokeilemaan maalivahdin roolia.

Ilmoittautuminen tapahtuu Nimenhuuto-järjestelmän kautta. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin niin tiedetään, että riittävästi pelureita on paikalla.

Uudet ja vanhat pelaajat innolla mukaan pelaamaan! Jos on kysyttävää, niin laittakaa rohkeasti viestiä allekirjoittaneelle.

Teemu Munter
NLY:n Turun paikallisosaston liikuntavastaava
teemu.munter@tyks.fi