Keväällä 2019 NLY:n toimisto sai uuden ilmeen, kun muutimme Lääkäritalossa kerrosta ylemmäksi 7. kerrokseen Lääkäriliiton uudistettuihin tiloihinMuutto suoritettiin talkoovoimin ruokapalkalla.  

Toimiston henkilökuntaan kuuluvat projektipäällikkö Tero Turunen sekä yhdistyssihteeri Hajar MahdaviMyös yhdistyksen puheenjohtaja Sara Launio vierailee usein toimistolla joko kokousten tai muun työskentelyn merkeissä.   

Lääkäriliiton uuden toimitilan sisustus on yhtenäinen. Katto on verhoiltu puupaneelein värimaailman mukaillessa luonnollisia värejä7. kerroksen sydän löytyy Working Cafesta, joka on kalustettu viihtyisäksi. Suuret ikkunat ympäri taloa takaavat jokapäiväiset kauniit maisemaelämykset ympäröivään Vallilaan aina Dallapén puiston yli. Posti- tai tulostushuoneeseen käveltäessä ei tarvitse keskittyä askeltamaan kevyesti, jotta ei häiritsisi muita työntekijöitä, sillä mukavan kotoisa kokolattiamatto peittää kaikki lattiapinnat ja hiljentää äänekkäimmätkin korot.  

NLY:n henkilöstö on kotiutunut toimistolle hyvin ja työnkuvat on saatu viilattua kuntoon henkilöstövaihdosten jälkeen. Työtä riittää, mutta hyvällä yhteistyöllä ja kommunikoinnilla arki rullaa.  

Toimiston käytännölliset sähkötyöpöydät, pieni kokouspöytä, säkkituolit sekä sohva mahdollistavat työntekijöille monipuoliset työskentelyolosuhteet. Kun on istunut liian kauan, voi nostaa sähköpöytää ja tehdä töitä seisten. Jos puolestaan on juuri tullut lounaalta ja haluaa kirjoittaa pitkän sähköpostin, voi ottaa mukavan asennon säkkituolilla, laittaa toimiston ghettoblasterista taustamusiikin päälle ja päästää luovuus valloilleen.  

Hyviä lounasvaihtoja löytyy ympäristöstä monipuolisesti. Muun muassa Teurastamon alue tarjoaa useita vaihtoehtoja. Lounas on tärkeä osa arkea ja piristää työpäivää.   

 

Toimiston lounasaikataulu: 

Ma: Sushi @ Luckiefun’s 
Ti: Pizza @ Pizzala
Ke: Lohiannos @ Palema
To: Lounasbuffet @ Kellohalli  
Pe: King Kebab @ Kallio 

Mikäli energiaa rankan päivän jälkeen jää, on mahdollista siirtyä Lääkäriliiton väistötiloissa sijaitsevalle kuntosalille tai ottaa alhaalta kaupunkipyörä ja pyöräillä kotiin.   

 

Hajar Mahdavi & Tero Turunen