Viime vuonna suuren suosion saanut NLY:n kesäkiertue on tulossa jälleen monilla yliopisto- ja keskussairaala paikkakunnilla. Viime kesänä muun muassa saunottiin, melottiin, “luettiin palkkakuittia” ja pelattiin padelia. Mukavaa yhdessä tekemistä siis luvassa jälleen!
 
Yhteistyökumppanimme tänä vuonna on MediApu.
 
Tervetuloa Seikkailuiltaan Laajiksen Seikkailupuistoon keskiviikkona 12.7.2023!
Ilta alkaa klo 16.30 ilmoittautumisella, varusteiden jakamisella ja opastuksella, joten olethan heti tuolloin paikan päällä. Aikaa seikkailuille on koko loppuilta puiston aukioloaikojen puitteissa.
 
Seikkailurannekkeen sekä illan virvokkeineen ja herkkuineen tarjoavat  NLY Keski-Suomi ja MediApu!
 
Seikkailupuistossa on yli 2 km matkalta köysiratoja - ja liukuja, joiden vaativuudeltaan vaihtelevista radoista vaikeimmat tarjoavat haasteita porukan kovakuntoisimmallekin. Varustautua kannattaa sään mukaisilla urheilullisilla vaatteilla, jotka tarjoavat liikkuvuutta mutta kestävät esimerkiksi puista mahdollisesti tarttuvan pihkan. Lisäksi suositellaan myös hanskoja, kuten puutarhahanskoja. Lisätietoja löydät osoitteesta laajis.fi/seikkailupuisto.
 
Illan osallistujille vinkki paikallisilta: Aivan seikkailupuiston vieressä on pieni Vuorilammen uimaranta, jossa voi illan päätteeksi käydä virkistäytymässä.
 
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 29.6.2023.
 
Lisätiedot:  Miikka Lumela / 0451512468