Osa tehtävistä, kuten arkistointi ja uusien ja eroavien jäsenten kirjaaminen vaatii tarkkuutta, mutta pääset käyttämään myös luovuuttasi viestinnän ja markkinoinnin avustavissa tehtävissä.

Hakemamme henkilö on ennen kaikkea reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Lisäksi edellytämme Microsoft Officen käyttötaitoa. Eduksi katsomme hyvän kirjallisen ilmaisun, OS X käyttöjärjestelmän ja Googlen sovellusten tuntemuksen sekä muun tietoteknisen osaamisen. Arvostamme järjestötaustaa.

Tarjoamme joustavaa työtä, jossa vastuut kasvavat kehityksesi myötä. Työlle on ominaista hyvä työympäristö ja nuorekas ilmapiiri. Työajat voidaan sopia joustavasti muut velvoitteesi huomioiden, ja osa työtehtävistä on mahdollista hoitaa myös etänä. Tehtävä on osa-aikainen, noin 20 h viikossa, ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva 11.12.2017 alkaen. Palkka on 12 e/tunti. Toimipaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Sörnäisissä, Lääkäritalossa.

Lisätiedustelut 4.-5.10 klo 13-16 ja 10.-11.10. klo 9-12 kehityspäällikkö Marika Poutiaiselta puhelimitse numerosta 050 321 9696.

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen marika.poutiainen@nly.fi maanantaihin 16.10. klo 16.00 mennessä.

NLY on nuorten lääkärien edunvalvontajärjestö, joka keskittyy erityisesti erikoistuvien lääkärien edunvalvontaan. Olemme asiantuntijoita lääkäreiden perus- ja erikoistumiskoulutuksessa. Olemme uteliaan kiinnostuneita tulevaisuudesta ja suhtaudumme asioihin ennakkoluulottomasti. Kaiken tekemisemme tavoitteena on parantaa lääkärien arkea ja siten samalla varmistaa Suomeen paras mahdollinen terveydenhuoltojärjestelmä. 
Yhdistykseen ovat tervetulleita ikään katsomatta kaikki lääkärit, joiden ammatillinen kehitys on vielä kesken.

www.nly.fi
www.nuorilaakaripaivat.fi