Nuorten Lääkärien yhdistys hakee osa-aikaista yhdistyssihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Nuorten Lääkärien Yhdistys hakee osa-aikaista yhdistyssihteeriä vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, jäsenasioiden ja kokousjärjestelyiden kaltaisia toimistorutiineja sekä yhdistyksen suurimman koulutustapahtuman NuoriLääkäripäivien järjestelyitä.

Monipuolisiin tehtävin kuuluu asiakaspalvelua, yhdistyksen jäsenasioiden hoitoa ja päivittäistoimintoja kuten viestintää, kokousjärjestelyitä ja muita toimistorutiineja. Lisäksi yhdistyssihteeri osallistuu yhdistyksen tapahtumien järjestelyihin.

Osa tehtävistä, kuten arkistointi ja uusien ja eroavien jäsenten kirjaaminen vaatii tarkkuutta ja rutiinia, mutta pääset käyttämään myös luovuuttasi digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä sekä tuottamaan ja päivittämään verkkosivujen sisältöjä.

Hakemamme henkilö on ennen kaikkea reipas, joustava, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Aikaisempi järjestötausta ja yhdistystoiminnan tuntemus on eduksi.

Arvostamme myös seuraavia ominaisuuksia:

  • Adobe- ohjelmistojen tuntemus (erityisesti Photoshop ja Indesign)

  • Google Drive- toimintaympäristön hallitseminen

  • Microsoft Office sovellusten sujuva käyttö ja muut tietotekninen osaaminen

  • Hyvä kirjallinen ilmaisu

  • Valmius työskennellä ajoittain iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme joustavaa työtä, jossa vastuut kasvavat kehityksesi myötä. Työlle on ominaista hyvä työympäristö ja nuorekas ilmapiiri. Tehtävä tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden verkostoitumiselle tulevaisuuden työurallasi. Työajat voidaan sopia joustavasti muut velvoitteet huomioiden, ja osa työtehtävistä on mahdollista hoitaa myös etänä. Tehtävä on osa-aikainen, noin 10-20 h viikossa, ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva 21.01.2019 alkaen. Toimipaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Vallilassa, Lääkäritalossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tero Turunen, tero.turunen@nly.fi, 041 434 9331.

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen tero.turunen@nly.fi sunnuntaihin 9.12 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla vk 50 ja 51 Lääkäritalolla (Mäkelänkatu 2, Helsinki).