Liity jäseneksi

Nuorten Lääkärien Yhdistys ry:n sääntöjen §3 mukaan yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Suomessa laillistettu lääkäri, tai muu henkilö, jolla on lupa lääkärintoimen harjoittamiseen Suomessa. Lääketieteen kandidaatti tai vastaavan oppimäärän suorittanut henkilö voidaan hyväksyä yhdistyksen jäseneksi valtuuskunnan erikseen päättämien periaatteiden mukaisesti. Jäsenanomuksen hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 39 euroa vuodessa, ja se laskutetaan alkukesästä kotiin lähetettävällä laskulla. Opiskelijat on vapautettu jäsenmaksusta. Kesäkuun jälkeen liittyneet saavat loppuvuoden ilmaiseksi!

Voit täyttää jäsenanomuksen tällä sivulla. Jäsenanomus toimitetaan hallitukselle joka käsittelee anomuksen seuraavassa kokouksessaan.

Rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.

Henkilötunnus tarvitaan samannimisten henkilöiden yksilöimiseksi.
Jäseneksi voivat liittyä laillistetut lääkärit, lääketieteen kandidaatit kolmannesta vuosikurssista ylöspäin, sekä myös ulkomailla opiskelevat, työskentelevät tai ulkomaalaisen tutkinnon laillistusta odottavat lääkärit/kandit.
Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa ja sisältää Nuorten Lääkärien valtakunnallisesti tärkeitä uutisia ja tietoa yhdistyksen toiminnasta.
NLY:n paikallisosastojen viestintä tapahtuu pääosin sähköpostilistojen kautta. Valitse tästä sähköpostilistat, joille haluat liittyä. Voit valita useampiakin listoja. Liity myös paikallisosastosi Facebook-ryhmään: www.nly.fi/paikallisosastot
Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.