Liittyminen sähköpostilistalle

Sähköpostilistojen rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä. Sähköpostilistalle liittymällä saat hyvin rajallisen määrä sähköpostia yhdistyksen ajankohtaisista asioista ja oman alueesi tapahtumista. Listalta voi poistua koska vain tämän sivun mukaisten ohjeiden mukaan.

Huomio opiskelija! Suosittelemme, että täytät lomakkeeseen jonkin muun kuin yliopiston sähköpostiosoitteesi, sillä muutoin et saa sähköpostilistan viestejä valmistumisen jälkeen.
 

Huom! NLY:n uutiskirjeen voit tilata kirjautumalla jäsenalueelle. 

Liity sähköpostilistalle

Liity paikallisosaston sähköpostilistalle

Tilaa oman paikallisosastosi uutiskirje, ja kuulet ensimmäisenä pienryhmäkoulutuksista, vapaa-ajan tapahtumista ja muusta alueesi toiminnasta.

 

Haluatko erota listalta? Lähetä tyhjä viesti osoitteeseen listanimi+unsubscribe@nly.fi. Esim. halutessasi erota listalta helsinki@nly.fi lähetä viesti osoitteeseen helsinki+unsubscribe@nly.fi.

 

 

Nuoren lääkärin ääni lääkärikunnassa

 

 

NLY hallitushaku vuodelle 2023

NLY hallitushaku vuodelle 2023

NLY:n hallitus kaipaa uusia toimijoita vuodelle 2023. Hallituksessa jokaisella on nimetyt vastuutehtävät, joita löytyy mm. koulutuspolitiikan,...

Viiden tähden koulutuspaikat

Koulutuspaikkakyselyllä kartoitetaan erikoistuvien lääkäreiden saamaa koulutusta ja ohjausta sekä erikoistuvien lääkäreiden työoloja ja työn kuormittavuutta. Vuonna 2020 kysely toteutettiin yhteistyössä Suomen Lääkäriliiton kanssa. NLY käyttää kyselyn tuloksia erikoistumiskoulutuksen kehittämiseen ja lääkäreiden työhyvinvoinnin parantamiseksi.

 

Oikopolut