Koulutus

NLY järjestää vuoden aikana useita koulutustapahtumia valtakunnallisesti ja paikallisesti.

Suosittu vastavalmistuneiden lääkäreiden kohtauspaikka tasokkaiden luentojen ja upean iltatapahtuman muodossa. Nuorilääkäripäivien järjestäjinä toimivat NLY:n lisäksi Pfizer Oy, Mehiläinen, ESSHP ja PHHYKY.
NuoriLääkäripäivien internetsivut löytyvät osoitteesta www.nuorilaakaripaivat.fi.

Pienryhmäkoulutukset

NLY on järjestänyt interaktiivisia pienryhmäkoulutuksia vuodesta 1998 alkaen. Yhteistyökumppaninamme pienryhmäkoulutuksissa on Orion Pharma.

Jokaisella paikallisosastopaikkakunnalla järjestetään vuosittain kolme koulutustilaisuutta, joihin kutsutaan viiden viimeisen vuoden aikana valmistuneet Nuorten Lääkärien Yhdistyksen jäsenet. Ajankohtaisen tiedon oman paikkakuntasi pienryhmäkoulutuksista löydät paikallisosastosi sivuilta. Liity myös paikallisosastosi sähköpostilistalle!

Lääkäripäivät

NLY järjestää vuosittain Helsingin Lääkäripäiville oman koulutuksen. Ohjelma julkaistaan lokakuun lopussa.

Lääkärikesä

Tampereen paikallisosaston perinteikäs, vuodesta 1992 järjestämä koulutustapahtuma. Liity Tampereen paikallisosaston sähköpostilistalle ja Facebook-ryhmään.

Yleislääkäripäivät

NLY:n jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan Yleislääkäripäiville. NLY on mukana myös Yleislääkäripäivien ohjelman suunnittelussa.
 

Tukea lääkäriarjen alkuun

Miten löytää oma paikka työyhteisössä ja kasvaa omaan roolinsa kokoiseksi myös henkisesti? NLY on ollut mukana Duodecimin järjestämän koulutuksen suunnittelussa.

Näiden koulutustapahtumien lisäksi paikallisosastot voivat järjestää omia koulutustilaisuuksiaan.