Keski-Suomi

Keski-Suomen paikallisosasto kokoontuu pääasiassa Jyväskylässä. Paikallisosaston puheenjohtajana vuonna 2019 toimii Sonja Aukee (sonja.aukee(at)gmail.com).

Ajankohtaista

KEVÄTJUHLA

Aika: 29.5.2019 
Paikka: Kaijalan sauna (Kaijalanniemi 25, Jyväskylä)
Teema: Pukeudu potilaaksesi

Kevätjuhlassa luvassa juhlimisen lisäksi ruokailua, saunomista ja talviturkin heittämistä. Illan teemana on rajattomasti vaihtoehtoja antava 'Pukeudu potilaaksesi' ja paras asu palkitaan! Nälkäisenä ei tarvitse saapua, sillä luvassa on ruokailu alkaen klo 18.30. Janoisimmille suositellaan oman pullon ottamista mukaan. 

Ei-sitova ilmoittautuminen ruokatilauksen arvioimiseksi klikkaamalla tästä

KESÄSAUNAT

Aika: 12.6., 26.6., 10.7. ja 24.7.
Paikka: Kinkomaan sauna (Kinkonranta 22)

Perinteiset kesäsaunat alkavat kesäkuussa ja ne ovat joka toinen keskiviikko.

RANTALENTOPALLOA

Kesäkuusta elokuun loppuun joka tiistai klo 18-20 on rantalentopalloa Tuomiojärven kentällä. Oma pallo on suotavaa pelien onnistumiseksi.

PÄIJÄNNE-RISTEILY

Aika: 9.8.2019

Elokuun pimenevinä iltoina on Päijänne-risteily, jonka aikana pysähdymme Mämminiemen saunalle. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

SUUNNITTELUKOKOUS

Aika: 27.8.2019

NLY Keski-Suomi kokoontuu miettimään ja järjestämään syksyn 2019 tapahtumia kuten pienryhmäkoulutusta ja pikkujouluja tiistaina 27.8.2019. Tervetuloa mukaan!
Ilmoittautumiset sonja.aukee@nly.fi

7-OTTELU

Aika: 21.9.2019

NLY:n Keski-Suomen perinteiset 7-ottelut järjestetään tänä vuonna lauantaina 21.9. Vuosittain kilpailuihin on osallistunut parikymmentä kollegaa ja tapahtumassa on vallinnut hieno kannustushenki. Katsojia on hellitty useilla kilpailijoiden henkilökohtaisilla ennätyksillä (vertailukohtana ala-aste) ja viimeiseen ratkaisevaan lajiin asti venyneillä tiukoilla kamppailuilla kirkkaimmista mitaleista. Tänä vuonna tapahtuman yhteistyökumppanina on Pihlajalinna ja 7-ottelun jälkipelit pelataan Jyväskylän yläpuolella Technopoliksen 15. krs saunatiloissa. Yksityiskohtaiset tapahtumatiedot ja ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin mutta merkitse 7-ottelu jo nyt kalenteriisi!