Elämäsi kesä?

Elämäsi kesä?

Kokeneempien kollegoiden kesälomakausi tarkoittaa monelle nuorelle lääkärille aivan uudenlaista vastuuta. Olitpa sitten ensimmäistä kesää vastuulääkärinä terveyskeskuksessa tai erikoislääkärinä vastuussa nuoremmista kollegoista, #kesälääkäri on takuulla enemmän kuin vain kesätyö!

Jaa tuntemuksesi Instagramissa tai Twitterissä meille seuraavilla aihetunnisteilla #kesälääkäri ja @nuorilaakari. Palkitsemme hauskimman ja kekseliäimmän julkaisun Finnkinon neljällä elokuvalipulla. Halusit sitten kiittää avuliaita kollegoita tai rentoutua kesän jälkeen kavereiden kanssa leffassa, varaamalla yhteistä aikaa muistat heitä erityisellä tavalla.

Kilpailu on voimassa 31.7.2018 asti, jonka jälkeen kampanjan tuloksia esitellään NLY:n nettisivuilla ja ssiaalisen median kanavissa. Huomaathan, että kilpailuun osallistuaksesi sosiaalisen median profiilisi pitää olla julkinen.

 

Muut ehdot:

  • Julkaisu voi olla kirjallinen tai kuva. 
  • Vain molemmilla aihetunnisteilla #kesälääkäri ja @nuorilaakari merkityt julkaisut huomioidaan.
  • Jakamalla kuvan julkisesti yllä mainituilla aihetunnisteilla annat NLY:lle oikeiden jakaa kuvaa omassa sosiaalisessa mediassa ja julkaista muissa kanavissa, kuten uutiskirjeessä ja Nuori Lääkäri -lehdessä. Kuvia ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin. Kuvan ottaja mainitaan kuvan käyttämisen yhteydessä
  • Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Vilpillisessä hengessä tehtyjä julkaisuja ei huomioida.
  • NLY varaa oikeuden sääntöjen muuttamiseen.

 

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.