Koska kaikkea ei voi saada, niin siirryn nyt NLY:n hallituksesta valtuuskunnan puolelle. Kiitos vielä kaikille äänestäjille. Iso kiitos myös teille blogien kirjoittajille hyvistä ja ajatuksia herättävistä sekä informatiivisista teksteistä. Antakaa kynän (näppäimistön) sauhuta jatkossakin!

Aika NLY:n hallituksessa ja blogivastaavana on ollut työntäyteistä ja opettavaista. Inspiroivat ja ahkerat ihmiset ympärillä ovat opettaneet minulle paljon. Kiitos koko porukalle kuluneesta vuodesta ja esimerkillä johtamisesta. Jatkakaa hyvää työtä!

Uutena blogivastaavana aloittaa monille entuudestaan tuttu Anni Saukkola, joka on aiemmin työskennellyt hallituksen mm. hallituksen vaalivastaavana. Uudet blogit voi jatkossa lähettää Annille.

Siunatuksi lopuksi täytyy todeta, että ensimmäisen blogini, jonka kirjoitin ollessani Terveyspoliittisen valiokunnan jäsen, loppukaneetti on edelleen ajankohtainen: olkaamme yhdessä osa sitä SOTE-muutosta – sekä aiempaan lisäyksenä myös digimurrosta, jonka haluamme nähdä! Ja tietäkäämme, että yksittäiseen nuijankopautukseen, lakipaketin hyväksymiseen urakka ei toki pääty – päinvastoin silloinhan on vasta asetettu raamit, joiden puitteissa työt hoitoonsa ja terveytensä edistämiseen sitoutettavien potilaiden parhaaksi, yhteen hiileen puhaltaen jatkuvat.

Ihminen ei ole kone, onneksi. Siksi hyvä on töiden välissä myös rentoutua ja kerätä voimia sekä nauttia syksyn pimenevistä illoista – vaikkapa ystävien ja rapujen kera juhlien. Parhainta syksyn jatkoa kaikille!

Yst. Ilmari

Anni Saukkolan tavoitat sähköpostista anni.saukkola(at)nly.fi .