Kiinnostaako edunvalvontatyö ja vaikuttaminen?Huolestuttaako erikoistuvan asema sote-uudistuksessa? Tai nuoren lääkärin ääni maailmassa?Haluaisitko olla mukana järjestämässä vuoden parasta koulutustapahtumaa NuoriLääkäripäiviä?Kaipaatko yhdessä tekemisen fiilistä, kollegiaalista yhteishenkeä ja uusi tuttavuuksia ympäri Suomea?NLY:n hallituksessa voi tehdä monenlaista, mitä jos hakisit mukaan?

Tehtävä vaatii innostusta, sitoutumista ja oma-aloitteisuutta. Kausi on kaksivuotinen. Hallitukseen pyritään saamaan edustajia maantieteellisesti kattavasti ja eri erikoisalat huomioiden. Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma vastuualue, joka voi olla koulutus-, edunvalvonta- tai terveyspoliitisenvaliokunnan puheenjohtajuus, paikallistoiminnasta tai taloudesta vastaaminen tai NuoriLääkäripäivien organisointi. Aikaisemmasta järjestökokemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta sitä ei hakijoilta edellytetä. 

Tutustu nykyiseen hallitukseen täällä.

Lähetä 3.11. mennessä NLY:n vaalivaliokunnan puheenjohtajalle Toni Seppälälle (toni.seppala@fimnet.fi) vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, ja miksi haluaisit mukaan sekä tiiviit esittelysdiat (1–2 kpl). Vaalivaliokunta julkaisee hakijoiden slaidit ja nimet valtuuskunnan kokousmateriaalissa. Mikäli et halua nimeäsi julkaistavan, kerrothan sen haun yhteydessä. Ehdokkaat voivat myös markkinoida itseään ennen kokousta esim. NLY:n aktiivit -Facebook-ryhmässä.

Lisätietoja hallitustyöskentelystä saat Toni Seppälältä tai yhdistyksen puheenjohtajalta Sara Launiolta (sara.launio@nly.fi)

Ehdotuksen NLY:n hallituksesta tekee NLY:n valtuuskunnan jäsenistä koostuva vaalivaliokunta. Yhdistyksen valtuuskunta päättää hallituksen valinnasta valtuuskunnan kokouksessa 17.–18.11.2018. Kaikille hakijoille ilmoitetaan haun tuloksesta henkilökohtaisesti.