Nuorten Lääkärien Yhdistys (NLY) on 12 000 lääkärin asiantuntija- ja edunvalvontaorganisaatio. NLY liittää yhteen Suomen nuoret lääkärit, edistää heidän ammatillista kehitystään, valvoo heidän ammattiinsa liittyviä etujaan sekä ilmaisee heidän mielipiteensä maan terveydenhuollolle ja lääkärikunnalle tärkeissä kysymyksissä. NLY:ssä uskomme, että hyvinvoiva ja osaava lääkäri on paras lääkäri potilaalle.

Työpaikkakuvaus: YHDISTYSSIHTEERI
Nuorten Lääkärien yhdistys hakee osa-aikaista yhdistyssihteeriä vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolisiin tehtävin kuuluu asiakaspalvelua, yhdistyksen jäsenasioiden hoitoa ja asiakirjahallintoa. Lisäksi yhdistyssihteeri tukee mm. yhdistyksen viestintää ja tapahtumien järjestelyjä.

Osa tehtävistä, kuten jäsenrekisterin päivittäminen vaatii tarkkuutta ja rutiinia, mutta pääset käyttämään myös luovuuttasi digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä sekä tuottamaan ja päivittämään verkkosivujen sisältöjä.

Hakemamme henkilö on ennen kaikkea reipas, joustava, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Aikaisempi järjestötausta ja yhdistystoiminnan tuntemus on eduksi.

Arvostamme myös seuraavia ominaisuuksia:
- Adobe- ohjelmistojen tuntemus (erityisesti Photoshop ja Indesign)
- Google Drive -toimintaympäristön hallitseminen
- Microsoft Office sovellusten sujuva käyttö ja muut tietotekninen osaaminen
- Hyvä kirjallinen ilmaisu
- Valmius työskennellä ajoittain iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme joustavaa työtä, jossa vastuut kasvavat kehityksesi myötä. Työlle on ominaista hyvä työympäristö ja nuorekas ilmapiiri. Työyhteisössäsi on luottamustehtävässä toimivia nuoria lääkäreitä ympäri Suomen sekä toimistolla kokopäiväisesti työskentelevä projektipäällikkö. Teemme yhteistyötä terveysalan vaikuttajien, yliopistojen, yritysten ja työnantajien kanssa. Tehtävä tarjoaa siis hyvän mahdollisuuden verkostoitumiselle tulevaisuuden työuraa varten.

Työajat voidaan sopia joustavasti muut velvoitteet huomioiden, ja osa työtehtävistä on mahdollista hoitaa myös etänä. Tehtävä on osa-aikainen, noin 10-20 h viikossa, ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävä alkaa 01.06.2020 tai sopimuksen mukaan kesäkuussa. Toimipaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Vallilassa, Lääkäritalossa. Tehtävä soveltuu hyvin myös opintojen ohessa tehtäväksi!

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen tero.turunen@nly.fi sunnuntaihin 3.5. mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 19 ja 20 Lääkäritalolla (Mäkelänkatu 2, Helsinki) tai etäyhteydellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Projektipäällikkö Tero Turunen              Yhdistyksen puheenjohtaja Jesper Perälä
tero.turunen@nly.fi, 040 6281915         jesper.perala@nly.fi, 040 5351058

Voit tutustua meihin:
www.nly.fi
Instagram, Facebook, Twitter: @nuorilaakari