Haetaan: Vuoden nuori kliininen tutkija ja Vuoden lääkärikouluttaja

Kirjoittaja: NLY:n hallitus

Haetaan: Vuoden nuori kliininen tutkija ja Vuoden lääkärikouluttaja

Onko sinulla ajankäyttönsä timanttisesti hallitseva kollega tai vertaansa vailla oleva kouluttaja? NLY palkitsee vuosittain ansioituneen kouluttajan ja tutkijalääkärin. Ehdota meille, ketkä ovat vuoden lääkärikouluttaja ja vuoden nuori kliininen tutkija. Palkinnot jaetaan NuoriLääkäripäivien avajaisissa.

Vuoden nuori kliininen tutkija -palkinto myönnetään vuosittain merkittävää kliinistä tutkimustyötä tekevälle lääketieteen lisensiaatille tai tohtorille, jonka valmistumisesta lisensiaatiksi on 10 vuotta tai vähemmän. Palkinnon saaja on ansiokkaasti yhdistänyt tutkimuksen tekemisen työ- ja muun elämän kanssa. Henkilö on omalla esimerkillään tuonut kliinisen tutkimustyön tärkeyttä esille ja edistänyt tutkimuksen arvostusta. Palkinto on 2 500 euroa ja se voidaan myöntää henkilölle vain kerran. Palkinto luovutetaan NuoriLääkäripäivien avajaisissa.

Vuoden nuori kliininen tutkija -palkinto. Lisätietoa ja ehdotukset 31.8. mennessä täältä.

Tunnetko erityisen hyvän lääkärikouluttajan, mentorin tai tutorin? NLY palkitsee vuosittain NuoriLääkäripäivillä vuoden lääkärikouluttajan, joka koetaan kollegiaaliseksi, taitavaksi ja innostavaksi opettajaksi. Palkinto myönnetään ehdotuksesta erikoistumis- tai YEK-vaiheen lääkäreitä tällä hetkellä kouluttavalle lääkärille.

Vuoden lääkärikouluttaja -palkinto. Lisätietoa ja ehdotukset 19.9. mennessä täältä.

 

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.